Ga naar de inhoud

Veiligheidscoalitie Den Haag
RIEC

Nieuwsbericht

Dealbreakers.nl vernieuwd: hét platform voor preventie van (drugs)criminaliteit onder jongeren

Ben jij als professional betrokken bij het vergroten van een veilige omgeving voor jongeren? Waarbij je ook probeert om hen uit de (drugs)criminaliteit te houden? Neem dan een kijkje op het geheel vernieuwde Dealbreakers.nl

Dealbreakers.nl is een platform dat informatie biedt voor beleidsmakers, docenten, hulpverleners en andere professionals die zich inzetten om jongeren op het juiste pad te houden. Jongeren en hun ouders vinden er naast inspirerende verhalen ook praktische tips en verwijzingen naar hulp.

Op Dealbreakers.nl vind je een breed scala aan informatie over het voorkomen van (drugs)criminaliteit onder jongeren. Zoals persoonlijke verhalen van jongeren en ouders in de vorm van video en podcast en een gesprekstool die ouders helpt om het gesprek met hun kind aan te gaan. 

Daarnaast biedt de website inzicht voor gemeenten hoe de aanpak van het programma Dealbreakers werkt. Daarin werken scholen, gemeenten, politie, jongerenwerk, partnerorganisaties, ouders/verzorgers en jongeren zelf samen aan meer perspectief voor jongeren die in de knel zitten. 

Kijk gauw op Dealbreakers.nl en lees meer over het tegengaan van jeugdcriminaliteit. Want voorkómen is beter dan vóórkomen.