Met de voortdurende groei van technologie en internet, worden ondernemers steeds kwetsbaarder voor cyberdreigingen. Het beschermen van bedrijfsgegevens en klantinformatie is niet langer een optie, maar een noodzaak. Als PVO (Platform Veilig Ondernemen) streven wij ernaar ondernemers te helpen bij het verbeteren van hun cyberbeveiliging.

Hackers en cybercriminelen zijn constant op zoek naar zwakke plekken in netwerken om toegang te krijgen tot waardevolle informatie. De gevolgen van een succesvolle cyberaanval kunnen verwoestend zijn, variërend van financiële schade tot reputatieverlies. Wij geloven dat bewustwording en samenwerking essentieel zijn in de strijd tegen cyberdreigingen. Samen met onze partners zetten wij ons in voor een veilige digitale toekomst voor ondernemers.

Om ondernemers te helpen bij het vergroten van hun weerbaarheid tegen deze dreigingen, organiseert PVO informatieve bijeenkomsten in samenwerking met publieke en private partners. Tijdens deze bijeenkomsten delen we waardevolle tips en advies om bewustwording te vergroten en praktische handvatten te bieden om de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen.